Jobstudenten gezocht!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Social media sharing

Toezichters museum en belevingscentrum gezocht

Museum
Het stedelijk museum Sint-Niklaas zoekt enthousiaste jobstudenten om tijdens de zomermaanden het onthaalteam te versterken. Je zal ingezet worden als suppoost aan de balie van het Mercatormuseum en het SteM en ook meehelpen met de verkoop in de tijdelijke museumshops op beide locaties. Ook zal je host zijn in een tentoonstellingszaal waar vaarsimulatoren en virtual reality-toepassingen worden opgesteld.

Belevingscentrum
Sint-Niklaas zal er binnen 5 jaar heel anders uitzien. Het belevingscentrum ‘stad van morgen’ op de Grote Markt zet 10 werven en ontwikkelingsprojecten aantrekkelijk en interactief in de kijker.
Je onthaalt mensen klantvriendelijk en geduldig. Je maakt hen wegwijs in het belevingscentrum en in het gebruik van de toepassingen. Je moedigt bezoekers aan om de inhoud te ontdekken. Je staat in voor de systematische reiniging van de VR-brillen en hoofdtelefoons tussen iedere gebruiker en helpt bij het correct gebruik van. Je speelt inhoudelijke vragen door en meldt eventuele technische problemen.

Voorwaarden:
- Je bent minstens 18 jaar op 1/7/2022 (geboortejaar 2004 of vroeger).
- Bij voorkeur ben je minstens 1 maand aan een stuk beschikbaar
- Talenkennis is een pluspunt
- Je bent bereid om ook in de avond, in het weekend en op feestdagen te werken.

Interesse? Schrijf je in via deze link.

bikebuscarcoffeehangerticketwalkexhibitioncalender