:host { --enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'PT Sans'; }

Sponsors

Het SteM Sint-Niklaas stelt graag haar sponsors voor, belangrijke partners die een aantal van onze musea-activiteiten mee mogelijk maken.

Het Wijnhuis, Patisserie Jan Reed en Delicatessen Van Poeck ondersteunen met plezier de evenementen van het SteM.  Onze partners fleuren de activiteiten voor onze bezoekers telkens op met een gratis extraatje. Een glas kwaliteitswijn accentueert vaak onze lezingen, terwijl heerlijk gebak met koffie onze zondagse rondleidingen eren.
Het zijn deze kleine gewaardeerde extra's die culinair aan cultuur breien, van een uitstapje nog meer een herinnering maken en mensen weten samen te brengen.

Met fierheid en dank stellen wij ze aan jou voor, onze duurzame en zeer gerenommeerde lokale partners :

Het Wijnhuis

Heidebaan 57, Sint Niklaas, 03 776 23 00
 

Patisserie Jan Reed

Houtbriel 10, Sint-Niklaas, 03 777 50 20

Delicatessen Van Poeck

Stationsstraat 38, Sint-Niklaas, 03 776 02 04

Voor de tentoonstelling ‘Het Land van Waas in oude kaarten II’ in het Mercatormuseum (2 februari >  6 september 2020) sponsort Brouwerij Decock het pop-up museumcafé.

De meesterbrouwers De Cock bedachten er in 1996 het recept van het Sinpalsken. Samen ontwikkelden de broers twee verschillende versies die momenteel op de markt zijn: een blonde en een donkere. Sinpalsken is een smaakvol bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,5 volumeprocent. Het is een puur natuurbier, gegarandeerd zonder chemische toevoegings- of bewaarmiddelen. We laten het je graag proeven in het museumcafé.

Brouwerij Decock

Potterstraat 10, Sint-Gillis-Waas, 03 777 98 27

bikebuscarcoffeehangerticketwalkexhibitioncalender