:host { --enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'PT Sans'; }

Reserveer een gids

Helaas hebben wij vanwege het coronavirus onze deuren moeten sluiten vanaf 28 oktober, en dit tot nader order. Vanaf 14 december hebben wij onze traditionele wintersluiting. Deze loopt tot 12 januari 2021. Je kan onze communicatie omtrent een heropening volgen op deze website, FB en andere mediakanalen.

! Vanaf 3 december mogen wij individuele bezoekers ontvangen in SteM Zwijgershoek, ook tijdens de traditionele wintersluiting. De andere sites blijven gesloten tot na 12 januari. Bekijk zeker ook het nieuwsbericht op de homepage; daar kan je alles vinden wat wij in deze tijden aanbieden in het museum.
Vergeet ook niet te reserveren.

Wil je ons museum bezoeken met een gids? Wij zorgen ervoor dat je een memorabel, begeleid bezoek krijgt.
Denk er ook aan om tijdig te boeken - hou rekening met minstens een werkweek om jouw gidsbeurt te regelen.
Opgepast: onderstaand formulier is een aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou om verdere uitwerking van het bezoek te regelen. Onze administratieve dienst is gesloten tijdens het weekend. De baliemedewerkers kan je dan wel bereiken tijdens de openingsuren.
Paragraphs

Klassen en groepen reserveren gewoonlijk een gids om hen in het museum te laten begeleiden.
Maar ook als je met een kleine groep familieleden of vrienden een bezoek brengt, kan je een gids boeken. Een grote meerwaarde, want je hoort het verhaal bij de collectie of een tentoonstelling uit de eerste hand.

Op bezoek met de klas of een groep?

bikebuscarcoffeehangerticketwalkexhibitioncalender