bloem

Paint the city green

16 tot 20 oktober
De Salons
Gastexpo
Geannuleerd
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Daniël Ost wordt in mei 65 jaar. Voor deze gelegenheid wil hij, na een onwaarschijnlijke carrière in binnen- en buitenland, de kroon op het werk zetten door een memorabele afscheidstentoonstelling te organiseren in zijn bakermat Sint-Niklaas.

Social media sharing

Onder het credo ‘back to the roots’ werkte Daniël Ost een prachtige wandeling uit langs enkele exclusieve locaties in de binnenstad van Sint-Niklaas, waar je telkens florale kunstwerken kan bewonderen. Met de hulp van zijn dochter Nele en tal van binnen- en buitenlandse assistenten tovert Ost de Salons om tot een waar bloemenparadijs. In de verschillende prachtige kamers van dit herenhuis dompelt Ost de bezoekers onder in de diverse stijlen die hij zich doorheen zijn carrière meester heeft gemaakt – van de opulente en barokke Westerse bloemenboeketten helemaal tot de Japanse Ikebana-stijl waarbij één bloem soms meer zegt dan een hele ruiker.

Na het bezoek aan de Salons worden de bezoekers via de verborgen tuin – ook daar zullen ze verrast worden door enkele prachtige objecten – naar het Casinopark geleid.

Toegang: 15 EUR per persoon

Contact

De Salons

Stationsstraat
85
9100
Sint-Niklaas
bikebuscarcoffeehangerticketwalkexhibitioncalender