meisje met doek voor mond

PORTUS Berkenboom: BrAVO en Mode - beide geannuleerd

3 april tot 18 juni
SteM Zwijgershoek
Gastexpo
Geannuleerd
Gratis
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

PORTUS berkenboom laat de laatstejaars los in het museum! Kom kijken naar de creaties van de afdelingen Beeldende en Architecturale Vorming, Architecturale Vorming, Creatie en Mode, Modespecialisatie en Trendstudie. Een verrassende en inspirerende expositie door jong talent.

Social media sharing

De tentoonstelling bestaat uit 2 delen:

1. EXPO BrAVO: van vrijdag 3 april tot en met dinsdag 12 mei 2020 (geannuleerd)

De studierichting Beeldende en Architecturale Vorming (BAV, tweede graad) en Architecturale Vorming (AVO, derde graad) bestaat 10 jaar. Dit wil PORTUS Berkenboom niet ongemerkt laten voorbijgaan. In de expo BrAVO tonen we het werk van leerlingen en oud-leerlingen maar ook van afgestudeerden die terechtgekomen zijn in verschillende werkdomeinen. Bezoekers maken kennis met maquettes, voorstudies, bewegend beeld en zoveel meer.

2. EXPO Mode: van woensdag 20 mei tot en met 18 juni 2020 (gaat voorlopig door)

De laatstejaars van de afdeling Creatie en Mode en van de afdeling Modespecialisatie en trendstudie laten zien wat zij dit jaar realiseerden. Het zal weerom een knappe en veelzijdige tentoonstelling worden. Bij enkele van de te bekijken werken is er een samenwerking met Odisee Hogeschool. Tijdens een bezoek nemen de leerlingen je mee in hun proces om tot hun werken te komen. Je kan eveneens je stem laten gelden voor wie er in aanmerking mag komen voor de publieksprijs. En als je graag een actief bezoek brengt, kan je het museumspel spelen dat ter plaatse aanwezig is. Dit spel is geschikt voor jong en oud.

Contact

SteM Zwijgershoek

Zwijgershoek
14
9100
Sint-Niklaas
bikebuscarcoffeehangerticketwalkexhibitioncalender